En online notesbog

Blog om webudvikling lukker ned

december 3rd, 2009. Kategori: Webudvikling

Bloggen lukker ned

Jeg har indset, at jeg ikke  får blogget mere og har derfor i løbet af efteråret besluttet at lukke bloggen ned.  Fast arbejde som webudvikler på Statsbiblioteket har gjort, at jeg hverken har tid, eller energi til at fortsætte.

Min blog om webudvikling har samtidig opfyldt sit formål. Den har været en legeplads, hvor jeg har eksperimenteret med webudvikling, programmering,  webdesign, søgemaskineoptimering etc. Og bloggen har fungeret som personlig notesblok, og  jeg  besøger den selv jævnligt. Især bruger jeg:

Webudviklingen fortsætter

Blandt andet på multimedieforum, hvor jeg ligger meget energi. V i at udveksler , tips, links om webdesign, webudvikling og  multimedier. I dag kan vi f.eks. prale af at have Danmarks største samling af frontend, webudvikling og multimediedesigner links og tips. Så kom endelig over og vær med. 🙂

Derudover leger  jeg p.t. med et webmasterprojekt – name generators.  De går i korthed ud på at lege lidt med brugergrænseflade design, adsense og international søgemaskineoptimering. Detaljer om name generator projektet på multimedieforum.

Undtagelser

Tja…  det er ikke utænkeligt, at der  kommer et indlæg eller to, når jeg får behov for lidt ekstra linkjuice på et af mine andre projekter. Man kan jo lige godt udnytte sin credit hos Google. 😉

  1. 3 Responses to “Blog om webudvikling lukker ned”

  2. By Michael Østergaard on dec 4, 2009

    Det var godt så længe det varede 🙂

  3. By Niels on dec 6, 2009

    Tak ska’ du ha Michael. Og tak for al supporten udevejs. 🙂

  4. By Michael Østergaard on dec 6, 2009

    Det var så lidt, Niels 🙂 Hvis min tidsplan ellers holder, så starter jeg selv på en “frisk” i det nye år med en slags relancering af min side, så du skal være velkommen til at kigge forbi.

Skriv en kommentar