En online notesbog

Om nielsgamborg.dk

Jeg hedder Niels Gamborg og er uddannet multimediedesigner. Jeg har fotograferet i 30 år, leget med webprogrammering i 15 år og arbejdet 10 år som webmaster og webudvikler på statsbiblioteket i Århus.

Mit site er et eksperimentarium og en legeplads.  Jeg afprøver idéer og teorier om især design, webprogrammering og fotografi.

For tiden består nielsgamborg.dk af 4 mere eller mindre aktive sektioner.

Blog

Bloggen handler mest om fotografi for tiden.

I 2012 gik jeg i gang med et fotografisk projekt, hvor jeg forsøgte at poste mindst 1 billede pr uge. Formålet var  at fyre op under min gamle fotohobby, efter jeg havde købt mig mig et Canon EOS 1100 og dermed er vendte tilbage til spejlrefleksfotografiet efter en længere pause.

Tidligere har jeg skrevet meget om det,  der har optaget optager mig inden for webudvikling, webdesign og brugervenlighed. Bloggen blev brugt som en online notesbog. Her gemte  jeg  små tips og idéer, som jeg fandt nyttige.

Nielsgamborg.dk – designteori og webdesign.

Mit hovedsite handler om brugervenlighed og teoretisk webdesign, baseret på f.eks:

Fotogalleri. Billeder fra Danmark

Jeg har fotograferet i over 25 år. Billeder fra Danmark er et hjemmelavet galleri med mine bedste danske billeder fra ca. 2003-2009.

Billeder fra Danmark. Natur, mennesker og lys.

Personligt CV

Hvis du vil vide mere om mig, kan du besøge mit anderledes og efterhånden temmelige gamle personlige CV. CV’et lavede jeg på første semester på multimediedesigner-uddannelsen. Opgaven var at kode det udelukkende i XHTML og CSS2.

Jeg synes stadig, at CV’et  er et godt stykke håndværk, så det har fået lov til at blive liggende som en personlig præsentation.