En online notesbog

TV2 News. Så luk os da ind.

marts 5th, 2007. Kategori: Second Life

TV2 News er også i Second Life. Men hvorfor egentligt? For hele deres grund er spærret af med den kareakteristiske grimme røde elektroniske pigtråd.

TV2 plejer jo at være rimeligt oppe beatet, når det gælder ny teknologi, så det var et af de danske steder, jeg så mest frem til at besøge i Second Life. Jeg har derfor i løbet af de sidste tre uger utallige gange lagt vejen forbi, i håbet om at nu måtte der da snart ske noget. Men hver gang er jeg  blevet skuffet. Og jeg har forøvrigt heller aldrig mødt andre i nærheden.

Men i den forløbne uge, hvor SecondLife er blevet voldsomt promoveret i utallige danske medier, har jeg snakket med flere danskere, der har stået frysende uden for TV2’s bygninger og undret sig. “Hvorfor kan man ikke komme ind?” lyder spørgsmålet. “jeg ved det simpelthen ikke” har mit svar hver gang været.

Hvorfor har TV2 ikke benyttet sig af den hype, der har været. Antallet af danskere i Second Life er blevet voldsomt forøget den sidste uge. På øen “Danmark” har det ikke været usædvanligt med konstant 20-30 besøgende om aftenen. Og snakken har gået om, hvad man skal, hvordan man gør og hvilke steder, der er værd at besøge.

Så spørgsmålet er:  Hvad vil i Cyberspace, TV2,  hvis i ikke vil lukkes os ind?

Måske har i en idé om at bygge færdig, inden i lukker os ind. Det er i givet fald en forkert strategi. Vi kan godt tåle at se elektronisk byggerod. Ja faktisk er det bare ekstra interessant, når man kan følge med i en udvikling frem mod et slutprodukt. Især i denne fase, hvor det danske samfund i SecondLife er præget af pioner ånd og udforskningstrang.

I burde have lært fra jeres webside at det er dynamik, der får os til at vende tilbage igen og igen.  Hvorfor pokker ikke benytte sig af at i er en af de første danske virksomheder i Second Life?

 Det er simpelthen ikke godt nok, TV2.

Højt over de afspærrede bygninger har de dog bygget en lille hemmelig kasse vi kan få adgang til. Der er en disk, en skillevæg, en projektør og et dagsdato skilt. Spændende.

Og hvis du skulle undre dig, så  er det her, der næsten ikke sker noget.

http://slurl.com/secondlife/Azalea/201/110/151

Skriv en kommentar