En online notesbog

Sculptures by the sea billeder

juni 17th, 2013. Kategori: Foto

Årets “Scupltures by the Sea” i Aarhus bød vanen tro på mange spændende, fine, tankevækkende eller sjove kunstværker. Kunst for hele familien anderledes på den fede måde.

Jeg var selvfølgelig af sted med kameraet igen i år, og her er en lille håndfuld af de bedste billeder fra 2013 udstillingen.

En stor vindmobil vejrer ved Tangkrogen. En fin ramme for Marsellisborg havn og aarhusianere, der nyder sommeren.

Vindmobil på Tangkrogen - Sculptures by the Sea - Aarhus

Tusindvis af farvede låg er blevet flettet sammen med røde strips giver pangfarver på stranden. Min kone, Jane og min yngste søn, Mads, iagttager og diskutere fremstillingsprocessen.

Fest og farver - Sculptures by the Sea - Aarhus

Et træ pakket ind i gaffa og røde, grå og sorte bånd er en interessant idé. Den røde komplementærfarve til bøgeskovens lyse grønne gør værket særdeles iøjnefaldende.

Indpakket træ - Sculptures by the Sea - Aarhus

Ved vendepunktet ved Ballehage strand, sidder disse 2 næsten identiske kvinder og ordner deres tæer. Nogle spændende refleksioner i kromkvinden fascinerede både mig, og  mange af de andre gæster.

Kvinder på stranden - Sculptures by the Sea - Aarhus

Billederne er taget d. 11. juni 2013. De er alle justeret med især levels og en anelse saturation for at tilføje lidt ekstra lys og k0ntrast på en ellers lysmæssigt lidt kedelig dag.

Her er mine billeder fra Sculptures by the Sea – Arhus 2011.

 

Skriv en kommentar