En online notesbog

Portrætter fra en dansk ørken

juni 18th, 2013. Kategori: Foto

Her er til en afveksling fra de sædvanlige natur- og dyrebilleder et par portrætter af mine 2 bedste fotovenner. Billederne er taget på en 4 dages fototur til Skagen, hvor vi blandt andet besøgte Råbjerg Mile igen.

Hugo er i fuld fart på vej mod Milesøerne. En af de fede ting ved Råbjerg Mile er, at naturen deroppe er fantastisk stor efter danske forhold. Selvom der står 100 turister på toppen af Råbjerg Mile kan man stadig finde store områder, hvor man kan få det hele for dig selv.

Hugo  på vej mod Milesøerne

Per med sit foretrukne udstyr. Stativ og 400mm og klar til hans passion, fuglefotografi. I milesøerne lå forøvrigt et par Gravænder, en håndfuld Kanadagæs og endelig havde vi en overflyvende Trane. Pers portfolio.

Per ved Milesoerne

Også lige et billede af mig selv med Per i baggrunden. Jeg ser noget nøgen ud fordi Hugo har flået mit kamera fra mig for at tage billedet.

Niels på Råbjerg Mile

Billederne har fået en heftig behandling med spothealing brush, da jeg efterhånden har fået en del støv på sensoren. Det er især tydeligt og mod ensfarvede himmeler. Efterfølgende har jeg flippet spejlet op og givet chippen et grundigt blæs med min “blæsebold”. Efter et par forsøg var det faktisk ret effektivt.

Canon 1100D har desværre ikke Canons automatiske “Integrated Cleaning System”, som skulle være ret effektivt. Det er simpelthen sparet væk på dette entry level SLR på trods af at featuren ellers var med i Canon 1000.

 

  1. 2 Responses to “Portrætter fra en dansk ørken”

  2. By dotseo on aug 30, 2013

    Spændende billeder og post, jeg er især vild med de sidste hvor Hugo har “stjålet” dit kamera og skudt dig 😉

  3. By Niels on aug 30, 2013

    Takker. 🙂 Hugo har et godt øje for billeder, og landskabets store rene flader og linjer gør det også let at lave forskellige kompositioner.

Skriv en kommentar